10 septembrie 2020

Idei practice pentru amenajarea garajului

Garajul casei se poate transforma într-un spațiu plăcut și confortabil dacă este amenajat corect și mai ales util. Îți vom oferi câteva idei pentru amenajarea garajului, care te vor ajuta să maximizezi cât mai bine spațiul disponibil.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Garajul este încăperea destinată depozitării vehiculelor, însă, să ne aducem aminte faptul că, multe companii de top din prezent și-au început activitatea într-un garaj, iar asta ar trebui să ne ofere încredere că putem face orice într-un spațiu amenajat corect. Iată cum poți transforma garajul într-un spațiu multifuncțional, confortabil și cu un design elegant.

Cum poți amenaja garajul pentru un confort optim

● Optează închiderea garajului prin uși secționale

Gama variată de uși de garaj secționale îți pune la dispoziție panouri moderne ce sunt fabricate din tablă oțeloasă cu structură din lemn și spumă poliuretanică cu o grosime de 40 mm. Panoul final inferior al ușii dispune de o garnitură ce acoperă fundația, iar panoul superior deține o garnitură care etanșează perfect partea superioară în momentul în care ușa este închisă. Ușile de garaj secționale sunt o alternativă elegantă care transformă spațiul într-o încăpere sigură și confortabilă.

● Alege un sistem de depozitare în tavan

Pentru a beneficia de cât mai mult spațiu în interiorul garajului, folosește-te de spațiul liber din tavan și instalează acolo un sistem de depozitare. Acolo poți păstra lucrurile pe care nu le folosești atât de des, pentru a nu-ți ocupa un alt spațiu util.

● Montează o masă de lucru extensibilă

Pentru că spațiul din garaj este unul, în general, de lucru, optează pentru obiecte de mobilier care să nu-ți aglomereze locul, mai ales atunci când construcția nu îți permite. Dacă folosești constant o masă de lucru, atunci montează-ți o masă extensibilă ce se poate mări sau micșora în funcție de nevoie.

● Gândește un perete special pentru depozitare

Toate sculele, ustensilele de casă și grădină și alte accesorii pe care le ai într-o casă, depozitează-le într-un singur loc în garaj. Alege-ți un perete care nu va încurca cu nimic desfășurarea activităților și înfrumusețează-l după bunul plac. Toate lucrurile tale vor fi în siguranță și mereu în același loc.

● Transformă garajul într-un birou personal

Dacă nu obișnuiești să-ți parchezi mașina în garaj, atunci profită de locul pe care îl ai disponibil și creează-ți propriul birou. Aici poate fi locul tău de studiu, cercetare și dezvoltare care să-ți aducă satisfacții pe plan profesional.

Garajul poate fi un loc potrivit datorită ușilor secționale ce se închid perfect și îți asigură liniștea și siguranța de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!