04 noiembrie 2021

Care sunt cele mai potrivite rolete textile pentru fiecare cameră?

Datorită versatilității lor, roletele textile de interior au devenit soluția optimă de decorare a ferestrelor în spațiile rezistențiale și nu numai. Acestea fac parte dintre cele mai apreciate produse din oferta noastră și sunt disponibile pe site într-o diverstitate de modele, stiluri și niveluri de performanță.
Pentru a te bucura pe deplin de beneficiile pe care roletele textile le oferă, iată cum să le alegi pe cele mai potrivite pentru fiecare dintre camerele locuinței tale.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Alegerea roletelor textile pentru dormitor

Pentru dormitor, camera care are nevoie de cea mai multă intimitate și umbrire, îți recomandăm să optezi pentru rulouri textile din stofe opace, care să oprească integral lumina naturală – facilitate ale cărei beneficii le vei simți, cu siguranță, în diminețile târzii.

Gama Stream de rulouri include modele auto-rulante, fără casetă și fără profile de ghidare, care se pot monta atât în interiorul ferestrei, cât și pe tocul acesteia și se pretează pentru instalarea în camera de dormit.

Rolete textile pentru bucătărie

Bucătăria este aceea zonă a locuinței unde majoritatea dintre noi petrecem timp atunci când gătim și când servim masa alături de cei dragi. De aceea, spațiul trebuie să ne asigure un confort sporit, iar o contribuție majoră în acest sens îl au și decorațiunile pentru ferestre. O variantă foarte elegantă pentru umbrirea bucătăriei este reprezentată de roletele textile din colecția Collete Plus. Modelele de rolete din această gamă se disting prin forma baghetei, care poate fi teșită, semirotundă, dreptunghiulară etc. Totodată, ele permit acționarea facilă prin intermediul unui lănțișor, astfel încât să se poată ajusta perfect nivelul de umbrire.

Recomandări de rolete pentru geamurile biroului

Roletele textile sunt o soluție practică și totodată o alegere clasică am putea spune pentru geamurile biroului. Spre deosebire de alte soluții de umbrire acestea fac ca spațiul să pară mai primitor și mai prietenos. Rulourile Jazz, cel mai simplu model de rolete textile sunt cât se poate de potrivite pentru a decora zona de lucru de acasă. Ele se pot instala pe tocul ferestrei sau în tavan.

Rolete textile potrivite pentru mansardă

Dacă mansarda ta este locuită sau dacă te gândești să o valorifici în curând și să o transformi într-o cameră în sensul real al cuvântului, ia în calcul și alegerea unor rolete textile potrivite. O alegere foarte bună sunt roletele din gama Legend, de pe site-ul nostru, care sunt special concepute pentru această zonă a casei. Roleta se remarcă printr-o serie de caracteristici care îi conferă rezistență și funcționalitate, cum ar fi funcția de autorulare, având casetele și profilele de ghidare din aluminiu. De asemenea, roletele din colecția Legend au un design modern și sunt disponibile într-o paletă cromatică variată.

Alegerea roletelor pentru camera de zi

Pentru că roletele textile sunt, de multe ori, mai accesibile ca preț decât perdelele sau draperiile, acestea sunt tot mai prezente și în designul camerelor de zi. Cu atât mai mult, ele sunt potrivite dacă se dorește un stil de amenajare în stil scandinav, care mizează pe intimitatea, funcționalitatea și simplitatea spațiilor. Astfel, pentru sufragerie poți alege roletele textile Jazz Expert, care se pretează chiar și pentru ferestrele de mari dimensiuni. De asemenea, modelele din această colecție sunt disponibile inclusiv în nuanțe de alb, bej, gri, culori care predomină în amenjările minimaliste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!