01 octombrie 2021

Recomandări pentru alegerea jaluzelelor verticale

Jaluzelele verticale reprezintă varianta perfectă de decorare a casei sau a biroului, precum și a altor tipuri de încăperi. Acestea oferă protecție împotriva razelor de soare și, totodată, creează un ambient confortabil și intim, protejând spațiul interior de ochii curioșilor.
Alegerea celor mai potrivite jaluzele verticale depinde de mai multe criterii. Dacă ești în căutarea unui model pentru casa ta sau pentru zona de lucru, iată o serie de recomandări pe care să le iei în considerare.

Optează pentru materialele potrivite

Un detaliu foarte important în alegerea jaluzelelor verticale este selecția materialului din care sunt confecționate acestea. Îți recomandăm să optezi întotdeauna pentru accesorii de calitate pentru ferestre, precum sunt jaluzelele verticale cu lamele din stofă, poliester, bumbac sau fibră de sticlă tratate antistatic. De asemenea, asigură-te că nu doar lamelele, ci și celelalte componente ale sistemului de umbrire prezintă rezistență; jaluzelele noastre standard sunt prevăzute cu profil superior din aluminiu și console din metal, pentru un plus de durabilitate.

Ține cont de tipul de prindere al jaluzelelor

Înainte de a achiziționa un anumit model de jaluzele verticale, ține cont și de tipul de prindere al acestora. Concret, jaluzelele verticale se pot prinde în tavan, pe perete sau în glaf. Totodată, ia în calcul și elementele care pot influența modul și distanța de prindere a jaluzelelor, cum ar fi mânerele geamurilor, țevile, robineții sau piesele de mobilier. De asemenea, în funcție de acest criteriu, măsurătorile pot varia, la fel și configurația jaluzelelor (de exemplu, acestea pot fi create în scară, cum este cazul mansardelor).

Produsele din gama de jaluzele verticale pe care ți le punem la dispoziție prin intermediul site-ul nostru oferă diverse posibilități de realizare a montajului, precum executarea oblică, sau executarea cu boltă.

Ia în calcul necesarul de lumină pe care ți-l dorești

La fel ca și rulourile, jaluzelele verticale sunt disponibile în mai multe variante, respectiv transparente sau semitransparente, opace, sau tip black-out (care blochează complet lumina). Alege-le pe cele care îți furnizează necesarul de lumină pe care ți-l dorești. De exemplu, pentru amenajarea biroului ar trebui să eviți modelele în nuanțe închise, la fel și jaluzelele black-out, deoarece va fi destul de obositor pentru ochi să lucrezi fără a avea suficientă lumină naturală.

Alege cu atenție culoarea jaluzelelor

Detaliile cromatice sunt și ele importante pentru întregi aspectul camerei, de aceea alege cu atenția nuanța jaluzelelelor. Ca regulă generală, cele deschise la culoare conferă amplitudine spațiului și reprezintă o alegere populară pentru zona de living sau pentru bucătărie. Pe de altă parte, pentru dormitor, cele în nuanțe închise se pretează mult mai bine, tocmai pentru că nu permit soarelui să pătrundă în încăpere.

Jaluzelele verticale sunt preferate perdelelor și draperiilor deoarece au un design modern și se integrează cu succes în orice tip de spațiu. Ele pot aduce personalitate oricărei încăperi, fie că vorbim despre camerele din propria locuința, despre birou, săli de clasă și alte tipuri de spații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!