09 septembrie 2021

Cum să alegi o ușă de garaj

Garajul este o componentă foarte importantă a casei. Utilizat strict ca spațiu de parcare a mașinii personale sau ca loc de depozitare a diverse obiecte, garajul trebuie amenajat și echipat astfel încât să ofere siguranță și confort în utilizare.
Alegerea ușilor de garaj este, astfel, o investiție necesară care trebuie să răspundă unor standarde funcționale și estetice ridicate. Învață cum să alegi o ușă de garaj de la specialiștii noștri!


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Optează pentru uși de garaj rezistente, cu întreținere redusă

Garajul trebuie să fie, înainte de orice, un spațiu securizat, având în vedere că aici se regăsesc bunuri de valoare. Așadar, ușile folosite pentru închiderea acestuia au nevoie de rezistență. Ușile cu panouri secționale reprezintă o variantă foarte populară datorită durabilității lor și, în plus, sunt relativ ieftine în comparație cu alte tipuri de produse de același tip. Un alt avantaj al ușilor de garaj secționale este că necesită o întreținere redusă, fiind unul dintre motivele pentru care sunt extrem de apreciate în rândul consumatorilor casnici.

Cum alegi ușa de garaj în funcție de spațiul disponibil?

Alegerea unui anumit model de ușă de garaj ține cont și de spațiul disponibil. De obicei, ușa se măsoară în funcție de golul finisat (adică pardoseala finită și tencuială, termosistem etc.). Producătorii de uși de garaj oferă atât modele standard, cât și personalizate, prin urmare vei găsi soluții de amenajare indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Și totuși, pentru a economi spațiu într-un garaj mic, poți alege ușile rulou sau secționale, cele basculante fiind mai potrivite pentru garajele mai generoase.

Cu sau fără ușă pietonală?

Cu sau fără ușă pietonală? O altă întrebare al cărei răspuns trebuie să-l știi înainte de a alege o ușă de garaj. În general, ușile pietonale sunt utile în cazul garajelor mari, folosite și ca ateliere de lucru. Totuși, atunci când garajul este alipit casei și prezintă o ușă de acces direct din locuință, acest element poate lipsi.

Cât de important este aspectul ușii de garaj?

La rândul său, aspectul ușii de garaj ar trebui să fie un criteriu prioritar în funcție de care să faci o alegere. De ce este designul atât de important în acest caz? deoarece ușile de garaj ocupă o bună parte din fațada casei și, deci, are un efect vizual semnificativ asupra imaginii de ansamblu a acesteia.

Când te gândești la culoarea panourilor secționale, ia în considerare ca ea să se asorteze cu pereții exteriori și chiar cu tâmplăria casei. De asemenea, pe lângă opțiunea cromatică, va trebui să decizi și ce tip de material alegi pentru ușa garajului, pentru a întregi aspectul locuinței tale. De pe suntech-romania.ro poți comanda uși de garaj secționale fabricate din tablă oțeloasă cu structură din lemn și umplute cu spumă poliuretanică, cu design versatil care se încadrează cu ușurință în orice stil arhitectural.

Dacă ai nevoie de uși secționale pentru garaj, alege cu încredere produsele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!