10 decembrie 2021

Pregătește-ți căminul pentru sărbătorile de iarnă cu produsele pentru ferestre de la Suntech România!

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar temperaturile scăzute de afară sunt vestitorii lunilor friguroase care vor urma! Din fericire, mai ai încă timp să îți pregătești ferestrele pentru noul sezon, alegând produse disponibile pe suntech-romania.ro.
Bucură-te de sărbători liniștite și magice în confortul propriului cămin optând pentru diverse soluții de umbrire și decorare a ferestrelor și inspiră-te din propunerile noastre!

Elimină pierderile de căldură cu ajutorul rulourilor exterioare

Principalul rol al rulourilor este să permită controlul luminii naturale care pătrunde în cameră. Totuși, studiile au demonstrat că funcționalitatea acestora nu se limitează doar la acest aspect; de fapt, s-a constatat faptul că folosirea rulourilor pentru ferestre pe timp de iarnă reduce consumul de energie temică cu aproximativ 10%, împiedicând pierderile de căldură.

În general, poți opta pentru rulouri exterioare aplicate, care se montează pe exteriorul tâmplăriei PVC existente. Pe de altă parte, dacă ai o casă în construcție și încă nu ai ales tâmplăria, poți opta și pentru rulourile suprapuse, care se montează odată cu ferestrele.

Decorează casă cu rolete textile în nuanțe de sezon

Alegerea roletelor textile reprezintă o soluție la îndemână pentru a aduce atmosfera de sărbătoare în locuința ta. Renunță, deci, la draperiile groase și perdelele lungi care pot împiedica emanarea căldurii atunci când sunt poziționate în dreptul unei surse de căldură (cum este caloriferul) și optează pentru roletele textile. De pe site-ul nostru poți alege modelul dorit și o culoare preferată, inclusiv nuanțe care amintesc de tematica de Crăciun (alb, roșu, verde și altele).

Pregătește-ți terasa pentru sezonul rece

Terasa de care te-ai bucurat întreaga vară poate fi transformată într-un spațiu perfect pentru serile geroase cu prietenii, cu doar câteva îmbunătățiri. Pergolele fac și ele parte din acele accesorii insdispensabile pentru închiderea terasei sau a balconului și fac parte și din oferta noastră. Acestea sunt montate astfel încât să acopere pereții laterali, devenind un acoperiș ideal care acoperă protecție împotriva vântului și a precipitațiilor. Modelele pe care le oferim pot fi acționate manual cu ajutorul manivelei sau electric și pot fi dotate cu diverse accesorii (ex: senzori de vânt), care au rolul de a spori confortul utilizatorului.

Creează un ambient intim cu roletele day and night

Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie resimțită pe deplin, poți crea un ambient intim în locuință cu ajutorul roletelor day and night. În poziția deschis acestea sunt transparent, permițând luminii naturale să pătrundă în interior, iar în poziția închis acestea se transformă într-un sistem de umbrire opac sau semitransparent, în funcție de preferințe. Astfel, roletele day and night sunt accesoriile ideale pentru a pregăti casa de sărbătorile de iarnă (dar nu numai), oferind intimitatea necesară utilizatorilor și protejându-i de ochii curioși ai trecătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!