06 ianuarie 2022

Jaluzelele orizontale aduc în fiecare cameră atmosfera perfectă pentru relaxare

De fiecare dată când vii acasă îţi doreşti să găseşti o atmosferă plăcută, relaxantă, să ai şi intimitate şi să te simţi bine oriunde ai sta, în orice cameră. Poţi avea o mobilă elegantă, un design interior deosebit, poate un decor aparte, însă atmosfera perfectă o obţii doar dacă ai lumina perfectă în cameră.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

O modalitate simplă de a avea atmosfera pe care ţi-o doreşti este folosirea unor jaluzele orizontale. Elegante, din materiale diferite şi cu montaj simplu, jaluzelele orizontale rămân soluţia optimă pentru o locuinţă ca în reviste.

În orice locuinţă modernă atmosfera din fiecare cameră depinde în mare măsură de lumina şi de modul în care această reuşeşte să pună în valoare fiecare element din cameră, fiecare corp de mobilier. În locul clasicelor perdele pe care le foloseau în trecut părinţii şi bunicii noştri poţi să îţi creezi atmosfera dorită în fiecare cameră cu ajutorul unor jaluzele orizontale.

Sunt şi mai uşor de utilizat, le poţi personaliza şi poţi avea orice dimensiuni doreşti în funcţie de ferestrele pe care le ai de acoperit şi ai o mulţime de culori din care poţi alege. Jaluzelele sunt la mare căutare astăzi mai ales dacă vrei să ai o locuinţă într-un stil modern şi dacă vrei şi o intimitate mai bună pe lângă atmosfera perfectă din fiecare cameră.

Jaluzele adaptate stilului tău

Reglabile şi perfecte pentru redirecţionarea luminii în funcţie de nevoile fiecăruia, jaluzelele orizontale se pot adapta în funcţie de designul fiecărei camere în care urmează să le instalezi şi vor schimba complet aspectul camerelor tale. Mecanismele de acţionare sunt mai simple, se pot ridica şi coborî oricât de mult sau de puţin vrei, ai doar un lănţişor sau un şnur la dispoziţie, cu siguranţă pentru evitarea schimbării accidentale a poziţiei lor.

Pe lângă faptul că îţi înfrumuseţează locuinţa, jaluzelele orizontale vor ţine departe căldura din timpul verii, dacă sunt din aluminiu, o vor respinge rapid şi în camere va fi răcoare. Şi ce poţi să îţi doreşti mai mult decât nişte jaluzele orizontale uşor de întreţinut, pe care le ştergi doar cu o cârpă uşor umedă şi cu una uscată. În doar câteva minute ai terminat de curăţat lamelele şi te poţi ocupa în continuare de alte treburi prin casă.

Rezistenţă şi modele pe care le poţi folosi oricum doreşti

Le poţi combina în funcţie de ideile tale de amenajare şi de necesităţi, poţi avea în fiecare cameră jaluzele cu lamele în diverse culori, pentru a oferi un plus de eleganţă interiorului. Cel mai interesant lucru pe care s-ar putea să nu îl fi ştiut despre jaluzelele orizontale este cel legat de rezistenţa lor în timp.

Dacă erai deja obişnuit să tot schimbi perdelele pentru că se decolorau, se rupeau din cauza uzurii şi a spălărilor repetate, cu jaluzelele orizontale ai scăpat de tot stresul găsirii altor perdele şi ştii că le vei avea multă vreme. Diversitatea modelelor şi a tipurilor de jaluzele este atât de mare încât e imposibil să nu găseşti unele orizontale care să se potrivească perfect în locuinţa ta, la ferestre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!