16 decembrie 2015

Ce trebuie sa fac pentru a alege roleta potrivita

De cele mai  multe ori, solutia cea mai potrivita pentru asigurarea unor conditii optime de temperatura intr-o incinta, de exemplu birou sau locuinta,  este amplasarea de rulouri, fie ele  interioare sau exterioare.

Avantajele acesui tip de dispozitiv de umbrire sunt multiple, printre care o foarte buna gestionare a cantitatii de lumina care patrunde prin fiecare fereastra, posibilitatea integrarii acestora in aspectul exterior al locuintei si punctarea designului spatiului exterior acesteia, intretinere usoara si comoda, rezistenta mare in timp, functionare usoara si fara pericole, indiferent de faptul ca exista sau nu copii si animale mici in zona.
Daca v-ati hotarat sa utilizati astfel de dispozitive, trebuie sa fiti familiarizat cu tipurile constructive de rulouri.
Din punct de vedere constructiv, acestea pot sa fie rulouri aplicate, incrustate sau suprapuse.
Rulourile aplicate
Acestea sunt cele mai utilizate tipuri de rulouri, tehnologia de montaj permitand aplicarea lor dupa realizarea finisarilor exterioare ale peretilor.

Ansamblul cuprinde o caseta confectionata din tabla zincata vopsita in camp electrostatic in culorile alb sau maro inchis, deosebit de rezistenta la actiunea razelor solare si a intemperiilor, sina de ghidare din PVC precum si ruloul propriu-zis, din PVC, de asemenea rezistent si usor de integrat in designul imobilului,  sau confectionat din aluminiu umplut cu spuma poliuretanica.

Paleta coloristica in care se pot livra aceste tipuride rulouri ar trebui sa fie suficient de ofertanta pentru a se incadra in designul locuintei sidinacest punct de vedere, Suntech rreuseste sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
Sina de rulare este dotata cu perie de curatare, astfel incat sistemul isi prelungeste automat perioada de utilizare in conditii de silentiozitate ridicata.
6Ruloul nu este dotat cu adaptoare,  sau cu sistemul de actionare constituit din motor+telecomanda sau intrerupator, in pachetul standard, astfel ca, ar fi indicat sa nu omiteti sa le solicitati daca aveti nevoie.

Rulourile incrustate
Se pot instala foarte usor pe  suprafete care urmeaza a fi tencuite si inainte de montarea pervazului ferestrei, caseta montandu-se direct sub izolatie si sub tencuiala.
Din acest motiv, dimensiunile ruloului se determina in functie de noile conditii de montaj, tinandu-se cont de inaltimea totala a ferestrei si de lungimea de rulou necesara pentru caseta.
La acest tip de rulou, caseta este confectionata din aluminiu, la fel si sinele de ghidare, iar lamelele sunt din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica si pot fi livrate intr-o paleta destul de semnificativa de culori.

Rulourile suprapuse
Sunt rulouri destinate a fi montate odata cu tamplaria, fiind foarte usor de utilizat in cazul constructiilor noi sau in cazul in care reconditionati incinta si ati luat deja in calcul schimbarea ferestrelor.
In acest caz, carcasa este confectionata din blocuri de PVC si izolata cu polistiren si se livreaza in culoarea alb, doar la solicitare expresa, putem sa va oferim solutia de a aplica folie de Renolit care are menirea de a proteja  impotriva radiatiilor solare si a intemperiilor suprafata casetei, putand fi livrata si in culoarea maro inchis.
Lamelele sunt confectionate din aluminiu si umplute cu spuma poliuretanica, pot fi solicitate in conformitate cu paleta de culori  existenta.
De asemenea, este indicat sa solicitati, daca este cazul, actionarea automata a ruloului, respectiv motorul si telecomanda sau intrerupatorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!