05 aprilie 2021

Cum alegi plasele de țânțari pentru ușile și ferestrele casei tale?

Anotimpul cald aduce, pe lângă zilele însorite, o nouă provocare: alegerea unor plase de țânțari pentru uși și ferestre, accesorii care să împiedice pătrunderea insectelor în interiorul locuinței.
Montarea unor plase anti insecte reprezintă o metodă eficientă de a spori confortul casei tale cât timp mizezi pe calitatea acestora. Așadar, cum faci cea mai potrivită alegere pentru a ține departe de căminul tău gâzele și țânțarii care-și fac apariția în serile de vară?


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Plasele tip rulou, cea mai populară și practică variantă

Deși există numeroase tipuri de plase de protecție împotriva insectelor, dintre ele cele mai apreciate și populare sunt cele rulou. Avantajul acestora constă tocmai în versatilitatea lor; mai precis, ele pot fi montate pe orice tip de tâmplărie, fie ea din aluminiu, lemn sau PVC. În plus, spre deosebire de modelele clasice cu balamale, plasele anti-insecte tip rulou sunt ideale pentru spațiile înguste.

De pe site-ul nostru poți comanda plase autorulante pentru uși și ferestre, a căror sită este realizată din fibră de sticlă, un material care se distinge printr-o serie de proprietăți unice, cum ar fi rezistența excelentă.

Poți opta pentru plase rulou anti-insecte dacă locuiești la parter, iar ferestrele tale sunt securizate cu gratii, dar și atunci când ai de gând să montezi la geamuri rulouri exterioare.  

Varianta premium: plasele plisse

O adevărată inovație în domeniu, plasele tip plisse reprezintă o variantă premium pentru a te proteja de insectele agasante care își fac apariția în sezonul cald – și nu numai. În funcție de modelul ales, aceste accesorii prezintă diverse avantaje. De exemplu, plasele plisate dispun de acționare sus-jos sau stânga-dreapta, pot fi montate pe uși și ferestre cu un singur canat sau cu două canate și dețin sisteme de rulare de ultimă generație care facilitează acționarea și permit oprirea în poziția dorită.

Dacă îți dorești să-ți echipezi ferestrele și ușile cu plasele plisate anti-insecte contactează-ne pentru a obține o ofertă de preț personalizată și avantajoasă.

Plasele plisse se pretează în special pentru ferestrele cu deschidere mare și pentru ușile amplasate în spații intens circulate. De altfel, ele reprezintă o variantă perfectă în orice spațiu pe care dorești să-l amenajezi într-un stil modern și elegant, grație aspectului estetic pe care îl au.

Ce tip de tâmplărie poți alege pentru plasele de țânțari?

Plasa în sine nu este singurul element căruia să îi acorzi atenție atunci când te decizi că ai nevoie de plase anti-insecte. La fel de importantă este și tâmplăria, care trebuie să se asorteze cu modelul și culoarea ușilor și ferestrelor tale. Poți opta pentru plase cu profil din PVC, aluminiu sau lemn. Dacă cea din urmă este o variantă destul de costisitoare și, așa cum era de așteptat, mai puțin întâlnită, aluminiul oferă un raport calitate-preț foarte avantajos. Pe suntech-romania.ro ai la dispoziție, printre alte categorii de produse, modele de plase cu profil din aluminiu laminat. Și plasele de țânțari cu profil din PVC sunt o alegere foarte populară, fiind opțiunea la îndemână chiar și pentru cei cu un buget limitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!