02 octombrie 2018

Jaluzele exterioare din aluminiu

Jaluzelele exterioare sunt cele mai folosite produse pentru umbrire. Cu aceste jaluzele avem posibilitatea de a regla intensitatea luminii și chiar putem opri pătrunderea directă a razelor solare. Sunt foarte utile pentru umbrirea locuințelor, dar și a clădirilor administrative și comerciale. În cazurile în care se dorește umbrirea totală a spațiului se recomandă folosirea lamelei în forma de Z.


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Lamelele jaluzelelor exterioare din aluminiu pot fi rotite pentru a regla atat vizibilitatea, cat si cantitatea de lumina, si se strang in partea superioara, la fel ca jaluzelele interioare – nu se ruleaza. Astfel exista un control mult mai bun al luminii si vizibilitatii, fiind o alternativa pentru rulourile exterioare din aluminiu.

Din experiență, știm că este mai avantajoasă acționarea electrică, aceasta oferă o funcționalitate mai îndelungată și ne oferă posibilitatea de a adăuga alte accesorii (senzor soare, vânt, temperatură, temporizator). Ca accesoriu mai putem aminti și tabla de acoperire.

Jaluzelele exterioare din aluminiu sunt foarte usor de manevrat, indiferent daca sunt actionate cu manivela sau daca au actionare electrica.  Utilizarea jaluzelelor pe o perioada indelungata este garantata, avand in vedere materialele de foarte buna calitate folosite in produsele noastre.

Pot fi personalizate jaluzelele exterioare? Desigur! Fiecare model de jaluzele poate fi personalizat in functie de locatie sau de culoarea tencuielii. Toate nuantele disponibile pot fi vazute in pagina produsului, in sectiunea Paletar.

Pentru o oferta va rugam sa completati formularul Calculeaza pret sau sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai jos:

0040.257.474.447

0040.757.108.789

0040.257.474.437

office@suntech-romania.ro

www.suntech-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!