Rolete Day & Night – Solutia ideala pentru o mai mare flexibilitate in controlul luminii

Acest tip de rolete se diferentiaza prin benzile opace care alterneaza cu cele transparente, permitand astfel un control mai mare asupra luminii care patrunde in incapere. Datorita celor doua tipuri de lamele, nu mai este necesara ridicarea totala a roletelor, cum ar fi fost necesar pentru sistemul clasic de jaluzele.

Transparenta acestora se poate regla usor, prin modificarea pozitiei partilor opace, cu cele transparente ale tesaturii. Astfel se poate obtine umbrirea completa sau mai multe variante de luminozitate folosind benzile transparente.

Roletele Day & Night au un design inovator care oferta atat protectie impotrica razelor soarelui, dar contribuie si la designul interior al incaperilor, fiind o alternativa moderna pentru a inlocui clasicele perdele. Pot fi instalate atat in locuinta personala, cat si in birou, integrandu-se perfect in ambientul camerelor in care sunt montate.

Roletele Day & Night sunt disponibile in mai multe variante:

Pentru o ofertă personalizată nu ezitați să ne contactați! Expertii nostrii va stau la dispozitie cu orice fel de detaliu suplimentar, dar si cu recomandari tehnice sau estetice.

 0040.257.474.447

 0040.757.108.789

 0040.257.474.437

 office@suntech-romania.ro

 www.suntech-romania.ro

Distribuie

0 comentarii