11 mai 2016

Jaluzele orizontale ISOLINE- solutia perfecta pentru spatii minimaliste


FacebookUrmăriți-ne pe Facebook!

Vei fi primul care află de ofertele noastre și articole inspiraționale cu sfaturi și idei

Promotie-Jaluzele-Orizontale-ISOLINE-banner

Pentru amenajarea unui spatiu minimalist, pentru camere de dimensiuni reduse sau spatii de birouri, solutia cea mai uzuala de umbrire o constituie jaluzelele orizontale.

Confectionate din materiale rezistente, cum este aluminiul, acest tip de jaluzele confera un aspect aerisit, nu incarca decorul camerei si reusesc sa permita variarea corespunzatoare a cantitatii de lumina care patrunde in incinta.

Manevrarea lor nu este deloc dificila si  procedurile de mentenanta sunt usoare si putin costisitoare.

Avand in vedere specificul acesor dispozitive, faptul ca sunt supuse la variatii de temperatura mari, ca trebuie sa faca fata la variatii de umiditate, sau chiar la prezenta apei in contact cu ele, in cazul in care umiditatea interioara nu este corespunzator si la timp indepartata, fiabilitatea lor este ridicata.

Pentru a mari durata de viata, dar si pentru un aspect corespunzator pe o perioada mare de timp, este necesara montarea si intretinerea corespunzatoare a acestora, precum si uilizarea lor in scopul pentru care au fost confectionate, evitand sa le supuneti la tensiuni suplimentare sau sa le amplasati in medii corosive.

Jaluzelele orizontale ISOLINE, pe care vi le recomandam cu caldura, pe langa avantajele unei fiabilitati ridicate, aduc dupa sine un pret deosebit de avantajos, pornind de la 10 Euro/m²*, in cazul pachetului  standard.

Daca va doriti mai multe detalii, cum ar fi modul de montare, specificul acestui tip de jaluzele,  accesati JALUZELE ORIZONTALE , iar daca detaliile oferite nu va sunt suficiente, echipa Suntech va sta la dispozitie oricand, este suficient sa ne contactati pe oricare din caile  afisate pe site.

*Pretul afisat nu contine TVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!