22 ianuarie 2016

Usile pliante- o solutie la indeamana oricui

Ce sunt usile pliante?

Asa-numitele usi-armonica, usile pliante au avantajul ca nu necesita spatiu pentru deschidere si inchidere, adaptandu-se perfect pentru spatiile de dimensiuni mici. Deschiderea usilor de acest fel se face prin plierea sectiunilor fie in partea stanga, fie in dreapta, fie in cazuri speciale, in ambele parti, sectiunile glisand pe unul sau doua sisteme de rulare.

20Executate din materiale netoxice, intr-o gama variata de culori, sunt accesibile ca pret si la fel de fiabile ca orice alt tip de usa.

Montajul unei astfel de usi nu necesita echipamente deosebite si nici o indemanare speciala. Este suficent sa aveti o masina de gaurit, cu ajutorul careia sa fixati in tavan suportul transversal al usii si in pereti, elementele verticale.

Pentru deschiderile mari se poate opta pentru plierea in doua parti, iar in conditiile in care inaltimea este mai mare, ar fi recomandabila alegerea a doua sisteme de rulare, unul superior (inclus in general in pachetul standard pentru orice usa plianta) si unul inferior (care, de regula, este livrat doar la solicitarea speciala a clientului).

Unde folosim o usa plianta?

  • Aveti o locuinta mica, in care usa de la baie, de exemplu, ocupa intreg holul? Nimic mai simplu 21inlocuirea usilor cu usi pliante, chiar daca amplasate in medii cu umezeala ridicata sau cu variatii mari de temperatura, nu este deloc o idee rea. Astfel veti avea mai mult loc si in camere si pe hol. Inchiderea cu magnet a usii impiedica retragerea nedorita a usii si deschiderea involuntara a acesteia. La solicitare speciala, exista posibilitatea de a se monta o incuietoare pe usa, clanta decorativa sau geamuri clare sau mate.
  • V-ati saturat sa adunati jucariile copiilor din toata camera? Ati da oricat pentru a avea posibilitatea sa compartimentati camera si sa le faceti o camera de joaca unde sa puteti stoca jucariile? Nu trebuie sa cheltuiti foarte multi bani pentru aceasta. O usa plianta este cel mai comod sistem de compartimentare a unei incinte, iar in cazul in care veti dori sa renuntati la compartimentarea respectiva sau sa o repozitionati… nu dureaza mult si nu raman foarte multe urme de acoperit.
  • Ati dorit o sufragerie mare si constatati ca in afara meselor in familie, o astfel de sufragerie va este incomoda, si va doriti de fapt un living mic si intim? De ce sa suferiti din aceasta cauza? Puteti foarte usor sa separati cu o usa plianta sufrageria in doua parti, creindu-va livingul mult-dorit, iar in momentul in care aveti nevoie de sufrageria completa, este foarte simplu sa deschideti larg usa plianta si sa montati masa si sa va bucurati de compania prietenilor dumneavoastra, fara nici cea mai mica grija.
  • Va doriti un birou, o camara, o debara sau un separeu in care sa gasiti locul si spatiul perfect pentru depozitare sau pentru activitati pe care va doriti sa le desfasurati acasa? Raspunsul deja il cunoasteti…. usa plianta. Ramane doar sa incercati.

Un răspuns la “Usile pliante- o solutie la indeamana oricui”

  1. Ally Daliran spune:

    M-ar interesa o usa pliabila formata din 2 sau 3 bucati. Sunt din Bucuresti si doresc sa stiu termen de livrare si cam ce cost ar implica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu sunteți siguri
ce tehnologie de umbrire
să cumpărați pentru
casa dvs.?
Cere un sfat!

Te sunăm noi

Completați formularul de mai jos pentru a vă apropia cu un pas de sistemul de umbrire personalizat.

Orice solicitare poate fi satisfacută într-un timp minim!